Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Tankdoppen

Tankdoppen of Ad Blue doppen voor vrachtwagens kopen? Bestel voordelig online. Wij leveren tankdoppen voor alle type brandstoftanks, dieseltanks en Ad-bluetanks.

Beluchte en onbeluchte tankdoppen

Logistiekdirect.be levert tankdoppen voor de bekende merken vrachtwagens, bij ons direct uit voorraad geleverd. Wij leveren tankdoppen met en zonder sleutels en belucht en onbelucht in verschillende diameters. Onze tankdoppen zijn van staal en van kunststof, met en zonder bevestigingskabel. Kortom: wij bieden een ruim gamma aan tankdoppen.

Tankdop nodig? Kijk snel in ons assortiment aan tankdoppen voor vrachtwagens. Kun je de gewenste dop niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op.

Tankdoppen
15 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
15 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.