Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Accessoires tachograaf

Accessoires voor de tachograaf kopen? Je kunt een hoge boete ontvangen wanneer je tachograaf niet optimaal of helemaal niet werkt. De informatie die op de digitale tachograaf te vinden zijn, mag niet verloren gaan. Een back-upbatterij is daarom noodzakelijk om de werking van de tachograaf te waarborgen en gegevens uit te lezen wanneer de tachograaf uitvalt. Dit kan gebeuren wanneer er geen stroom meer aanwezig is. Je bestelt bij ons makkelijk en snel reservebatterijen, maar ook verlengkabels. Deze verlengkabels zijn ideaal om data uit te lezen bij een tachograaf die boven in de cabine zit. 

Het bewaren van tachograafschijven is heel belangrijk. Al deze losse schijven berg je eenvoudig op in een handig opbergdoosje speciaal voor tachograafschijven. Bij een controle heb je ze makkelijk bij de hand. 

Accessoires tachograaf
14 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
14 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.