Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Bandverzegeling

Bandverzegelingen vallen net als aantrekverzegelingen onder de indicatieve verzegelingen. Die geven indicatie of bijvoorbeeld een laadruimte of lading tussentijds ongeoorloofd open is gemaakt. De belangrijkste eigenschap van de bandverzegeling is dat het een sterke verzegeling is. De breekkracht ligt dan ook een stuk hoger dan bij de aantrekverzegeling.  Bandverzegelingen zijn er in het plastic en metaal. De metalen verzegeling kan je niet met de hand verwijderen.

Lees verder

Hoge breeksterkte

Bandverzegelingen vallen onder de indicatieve verzegelingen. Deze zijn eenvoudig te verbreken zonder de vracht, lading, laadruimte of product te beschadigen. Een indicatieve verzegeling geeft aan of hier tussendoor ongeoorloofd iets mee gebeurd is. Op deze manier schrikt de verzegeling mensen af om dit te proberen. Bandverzegelingen hebben een hoge breeksterkte. De kunststof variant heeft een breeksterkte van 30 kilo en die van de metalen bandverzegeling maar liefst 87 kilo. Deze seal kan je eenvoudig met een kniptang verwijderen en wordt vaak gebruikt op vrachtwagens, TIR kabels, containers en treinwagons. De bandverzegelingen voldoen aan de ISO 17712:2013 richtlijnen in de categorie indicatieve verzegelingen.

Unieke nummering en bedrukking

Al onze bandverzegelingen zijn voorzien van opeenvolgende nummering. Zo kan je eenvoudig bijhouden welke verzegeling meegaat met welke vracht. Wil je een gepersonaliseerde bandverzekering? Neem dan contact met ons op! 

Lees minder
Bandverzegeling
3 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
  1. Maak kennis met onze verzegelingen

    Vraag een kennismakingspakket verzegeling aan

    Verzegelingen samples aanvragen Verzegelingen samples aanvragen
3 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.