Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Smeermiddelen

Bestel hier je smeermiddelen voor vrachtwagens en opleggers direct online. One-stop-shop voor alle smeermiddelen, oliën en vetten. 

Vetten en oliën

Bekijk snel ons assortiment vetten, oliën en smeermiddelen. Wij zijn dealer van Total smeermiddelen en leveren hydraulische olie, remolie, kopervet, doorsmeervet, schotelvet en alle vetten die nodig zijn voor een goed onderhoud aan de vrachtwagen of oplegger. Verleng de levensduur van een voertuig door goed gebruik te maken van de smeermiddelen.

Spuitbussen

Wij leveren onderhoudsmiddelen en smeermiddelen in hoge druk flacons en spuitbussen zoals kruipolie, WD40, siliconenspray ook direct uit voorraad. Kijk voor spuitbussen met smeermiddelen bij onze categorie spuitbussen.

Smeermiddelen
29 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
29 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.