Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Magazijnspiegels

Magazijnspiegels en heftruckspiegels dienen als extra veiligheid en zorgen voor een optimaal zicht in een magazijn. Zo kun je ongelukken voorkomen, omdat chauffeurs alle risicovolle punten goed in beeld krijgen met de spiegel. Een magazijn bestaat uit hoge stellingen die het zicht belemmeren. Hierdoor ontstaan dode hoeken. In een dode hoek kan een collega plots op hetzelfde moment opduiken of aan komen rijden of lopen. Door de veiligheidsspiegel kunnen de chauffeurs die hoek toch zien. Ook een veiligheidshesje zorgt ervoor dat je beter zichtbaar bent. De hesjes vallen meer op in de spiegel.  

Lees verder

Overzicht vergroten

De spiegels geven een 360° panorama 4-wegen zicht. De spiegel is een halve bal en is te verkrijgen in verschillende groottes. Hoe groter de bal, des te meer meters zichtbaar zijn in de spiegel. 

Magazijnspiegels plaatsen

Een magazijnspiegel wordt in een magazijn vaak net voor een bocht geplaatst. Hierdoor zie je wat er om de hoek gebeurt. Ook een winkel kan gebruik maken van een magazijn- of panoramaspiegel. Vaak zijn er hoge stellingen in een winkel waar je niet overheen kunt kijken. Met de spiegels hou je elk hoekje in de gaten. Diefstal kan hierdoor worden verminderd of voorkomen. 

In deze categorie staan verschillende spiegels voor in een magazijn of werkplaats. De spiegels zijn eenvoudig te monteren met de montagesets, die ook in deze categorie te vinden zijn. Zorg voor een veilige werkplaats en goede doorstroming van verkeer met deze handige magazijnspiegels.

Lees minder
Magazijnspiegels
12 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
12 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.