Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Palletboxen

Met een palletbox, palletdoos of kuubskist verander je je pallet in een groot formaat verpakking voor de opslag of het vervoer van grotere volumes. Kunststof palletboxen hebben een geïntegreerde pallet. Kartonnen palletdozen kun je los op een pallet plaatsen, maar ze kunnen ook al bevestigd zijn aan een houtvezelpallet. Palletboxen hebben hetzelfde formaat als een pallet, waarbij 80 x 120 cm en 100 x 120 cm het vaakst voorkomen.

Lees verder

Kunststof palletbox

Kunststof palletboxen hebben als voordeel dat ze uit één stuk vervaardigd zijn. Doordat zowel de bodem als de zijwanden besloten zijn, kan je er verschillende soorten materialen in doen. Grotere producten passen goed in de palletbox, maar ook vloeibare stoffen kunnen erin bewaard worden. Deze kunststof boxen kunnen daardoor als opslagcontainer of transportbak voor voedingsmiddelen en chemicaliën dienen, maar bijvoorbeeld ook als stapelbare opslagcontainer voor archief of voorraad. Door de hoge kwaliteit kunststof zijn de boxen geschikt voor intensief en langdurig gebruik. Door de vlakke bodem en wanden kun je ze eenvoudig reinigen. Met een bijpassende deksel kun je de palletboxen eenvoudig afsluiten

Kartonnen palletdoos

Een palletdoos heeft dezelfde afmetingen als een pallet. Dit betekent dat palletdozen gemakkelijk op een pallet kunnen worden gezet. Met een palletdoos bescherm je de producten, zodat ze zonder schade op de eindbestemming aankomen. Vooral bij losse of kleine producten is een palletdoos op dat vlak ideaal. Kartonnen palletdozen zijn er in de maten halve europallet, europallet en blokpallet. Waar sommige palletdozen aan de bovenkant als een doos gesloten kunnen worden, hebben andere een speciale palletdeksel. Hiermee sluit je de palletdoos af. De ontvanger kan gemakkelijk bij de spullen zodra hij het deksel verwijdert.

Lees minder
Palletboxen
38 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
38 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.