Palletboxen

Met een palletbox, palletdoos of kuubskist maak je van je pallet een groot formaat verpakking voor opslag of vervoer van grotere volumes. Kunststof palletboxen hebben een geïntegreerde pallet en de kartonnen palletdozen zijn los op een pallet te plaatsen of komen bevestigd aan een houtvezelpallet. Palletboxen hebben het formaat van een pallet, waarbij 80 x 120 cm en 100 x 120 cm het vaakst voorkomen.

Lees verder

Kunststof palletbox

Kunststof palletboxen hebben als voordeel dat ze uit een stuk vervaardigd zijn. Doordat zowel de bodem als de zijwanden besloten zijn kan je er diverse soorten materialen in doen. Grotere producten passen goed in de palletbox maar ook vloeibare stoffen kunnen erin opgeslagen worden. Deze kunststof boxen kunnen daardoor als opslagcontainer of transportbak voor voedingsmiddelen en chemicaliën gebruikt worden maar bijvoorbeeld ook als stapelbare opslagcontainer voor archief of voorraad. Door de hoge kwaliteit kunststof zijn de boxen geschikt voor intensief en langdurig gebruik. Daarnaast zijn ze door de vlakke bodem en vlakke wanden eenvoudig te reinigen. Met een bijpassende deksel zijn de palletboxen eenvoudig af te sluiten

Kartonnen palletdoos

Een palletdoos heeft dezelfde afmetingen als een pallet. Dit betekent dat ze gemakkelijk op een pallet kunnen worden gezet. Met een palletdoos bescherm je de producten waardoor ze zonder schade op de eindbestemming aankomen. Vooral bij losse of kleine producten is een palletdoos wat dat betreft ideaal. Kartonnen palletdozen zijn er in de maten halve europallet, europallet en blokpallet. Waar sommige palletdozen aan de bovenkant als een doos gesloten kunnen worden hebben anderen een speciale palletdeksel. Hiermee sluit je de palletdoos af en kan de ontvanger na verwijderen gemakkelijk bij de spullen.

Lees minder
Palletboxen
40 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
40 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.