Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Containerzegels

Boltseals voor het verzegelen van containers

Een containerverzegeling, containerzegel of ook wel bolt seal genoemd, wordt gebruikt om een container mee te verzegelen. Elk zegel voldoet aan de ISO 17712:2013 norm en de eisen die gesteld zijn door C-TPAT (Customer-Trade Partnership Against Terrorism). Het zegel is standaard gegraveerd met een uniek (oplopend) nummer, maar je kan ook kiezen voor een eigen gravering. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Onze High Security Seals vormen een barrière tegen ongeoorloofde toegang. Zodra er aan het zegel gerommeld is, is dat onmiddellijk zichtbaar. Verbreken van dit zegel kan alleen met zwaar gereedschap zoals een boutenschaar of slijptol.

Containerzegels online bestellen

Als je containerzegels nodigt hebt voor het verzegelen van een zeecontainer voor export en overzees transport, koop dan containerzegels eenvoudig online en altijd tegen de laagste prijzen. Groot assortiment aan containerszegels, boltseals in diverse modellen en uitvoeringen. Alle containerzegels hebben een ISO-17712:2013 certificering en douanegoedkeuring.

Containerzegels
7 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
7 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.