Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Droogmiddelen

Tijdens transport kunnen jouw producten onderhevig raken aan klimaatschommelingen. Vooral bij langere afstanden kan de vochtigheid flink afwisselen. Vocht kan jouw producten aantasten. Bepaald voedsel, houten producten, elektronische apparaten, textiel of lederen goederen kunnen schade oplopen als ze in een te vochtige omgeving worden opgeslagen of vervoerd. Om dit te voorkomen gebruik je een droogmiddel. Het droogmiddel, ophangbaar of in de vorm van een hygrobag neemt het overtollige vocht op.

Lees verder

Schade voorkomen met droogmiddelen

Vochtschade aan goederen is een veelvoorkomend probleem in de containervaart en opslag. In het verleden waren deze problemen te wijten aan het niet of te weinig gebruiken van droogmiddelen. De schade door vocht en condens kan het volgende tot gevolg hebben:

Lees minder

Droogmiddelen
3 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
3 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.