Behandelingsetiketten

Behandelingsetiketten zorgen voor een duidelijke identificatie van de kwetsbaarheid van uw producten. Help transportschade aan uw goederen voorkomen, door een duidelijke instructie hoe uw lading moet worden behandeld. Voorkomen is beter dan genezen; markeer uw pallets en dozen met deze waarschuwingsetiketten.

Behoefte aan advies en goede raad over etiketten? Neem direct contact op met onze etikettenspecialist

Lees verder

Breekbaar, fragile, Handle with Care

Wij leveren alle soorten behandelingsetiketten, maar de best verkochte waarschuwingsetiketten zijn de breekbaar etiketten. De breekbaar stickers worden geleverd op rol en zijn in rood-wit of zwart-wit. Het herkenbare symbool van het glas maakt in één oogopslag zichtbaar dat het om breekbare goederen gaat. Breekbaar stickers worden op rol geleverd van 500 etiketten of 1000 etiketten.

Deze zijde boven - droog houden

Behalve de veelverkochte breekbaar etiketten leveren wij ook de etiketten met pijlen of met het paraplu symbool. Deze behandelingsetiketten geven aan dat producten in een bepaalde stand moeten worden vervoerd en opgeslagen. Een kleine aanduiding kan veel ellende voorkomen. Bij al deze diverse etiketsoorten hebben we ook nog de bijpassende etiketten dispensers, waarin de etiketten op een paktafel ordentelijk bewaard blijven.

Lees minder
Behandelingsetiketten
45 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
45 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.