Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Terreininrichting

Bekijk hier alles voor een uitstekende terreininrichting. Voor een veilig, schoon en overzichtelijk terrein ben je bij Logistiekdirect aan het juiste adres. Niet alleen binnen, maar ook buiten het kantoorpand of het magazijn heeft u een goede inrichting nodig. Denk bijvoorbeeld aan parkeergelegenheden voor auto's en fietsen. Wanneer deze niet duidelijk worden aangegeven, gaat het mis. Maar het is niet alleen belangrijk om structuur aan te brengen op een terrein. Ook de buitenkant van een pand is het visitekaartje van een bedrijf. Een schoon en net terrein helpt bij een goede eerste indruk. Richt uw terrein dus goed in en bestel snel online. 

Lees verder

Een gestructureerd terrein

Rijrichtingen, parkeergelegenheden, gevarenzones, moeten duidelijk aangegeven zijn. Dit doet u door middel van markeringen. U brengt op deze manier structuur aan, waardoor het terrein ook meteen een stuk veiliger wordt. Structuur en veiligheid hangen dus vaak samen. Markeringen zijn er in verschillende soorten. Parkeervakken markeert u bijvoorbeeld met speciale markeringsverf. Deze verf kunt u gemakkelijk aanbrengen met behulp van een verfmarkeerder. Dit zijn vaak permanente markeringen. Deze worden ingezet om vaste afbakeningen en zones aan te geven. Ook een fietsenrek laat duidelijk zien waar fietsen geplaatst moeten worden. 

Een veilig terrein

Om tijdelijke afzettingen te verduidelijken, kunt u afzetlinten en waarschuwingsborden gebruiken. Om gevarenzones goed zichtbaar te maken en ervoor te zorgen dat onbevoegden een terrein niet betreden, maakt u gebruik van afzetpalen, -riemen, - linten of verkeerskegels. Afbakening heeft een waarschuwingsfunctie en moet dus opvallen. Waarschuwingskleuren zijn rood(oranje)-wit of geel-zwart. Pionnen, linten en tape zijn daarom in deze kleuren te verkrijgen. 

Ook pictogrammen zijn van groot belang voor de veiligheid van uw medewerkers, maar ook voor eventuele bezoekers. In één opslag zien de medewerkers de aanwezige gevaren. Is er een gebod, verbod of misschien een waarschuwing? Een beeld zegt meer dan 1000 woorden en zal op een snelle en makkelijke manier de aandacht trekken op situaties. Voor terreininrichting kunt u denken aan een snelheidsbord of een gebod om bepaalde PBM te dragen.  

Rondrijdende heftrucks en ander verkeer vertraagt u met verkeersdrempels. Plaats deze drempels om de veiligheid te verhogen en de snelheid te verminderen. Zorg ook dat uw personeel veiligheidsvesten draagt, zodat zij goed zichtbaar zijn. 

Een schoon terrein

Een terrein houdt u gemakkelijk schoon met bezems en stoffer en blik. Ook biedt Logistiekdirect een ruim assortiment afvalcontainers. Kies uit een minicontainer of juist een grote container. Afhankelijk van de grote van uw bedrijf of de hoeveelheid afval dat u produceert, kiest u de perfecte afvalcontainer. Containers van 120 tot en met 1700 liter in verschillende kleuren voor alle soorten afvalsoorten vindt u bij ons. 

Ook hogedrukreinigers of drukspuiten helpen bij een schoon en net terrein. Gebruik reinigers om gemakkelijk en snel onkruid te verwijderen en het bedrijfsterrein schoon te maken, maar ook om vrachtwagens of andere vervoersmiddelen mee te reinigen. 

Winter

Ook voor een besneeuwd terrein biedt Logistiekdirect een ruim assortiment. Maak wandelpaden en wegen sneeuwvrij met een sneeuwschep en voorkom gladheid met strooizout. 

Lees minder
Terreininrichting
 1. Afbakening
  Afbakening
  Browse Category
 2. Verkeersdrempels
  Verkeersdrempels
  Browse Category
 3. Bezems
  Bezems
  Browse Category
 4. Hogedrukreinigers
  Hogedrukreinigers
  Browse Category
 5. Drukspuiten
  Drukspuiten
  Browse Category
 6. Fietsenrekken
  Fietsenrekken
  Browse Category
 7. Voetenvegers
  Voetenvegers
  Browse Category
 8. Harken
  Harken
  Browse Category
 9. Schoppen
  Schoppen
  Browse Category
 10. Gereedschapsklemmen
  Gereedschapsklemmen
  Browse Category
 11. Veiligheidshesjes
  Veiligheidshesjes
  Browse Category
 12. Winter
  Winter
  Browse Category
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

 • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
 • 30 dagen retourgarantie

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.