Werktafels

Robuuste, stevige en stabiele werktafels en werkbanken voor in je magazijn of garage zijn online te verkrijgen bij Logistiekdirect. Werkbanken zijn in vele soorten en maten beschikbaar. Afhankelijk van je wensen, kies je in onze webshop de ideale werkbank. Denk goed na over wat je nodig hebt wanneer je aan het werk bent. Soms volstaat een simpele werkbank zonder opbergruimte, maar anderen hebben wellicht extra ruimte of opslag nodig. 

Lees verder

De ideale werkbank

De poten van onze werkbanken zijn in hoogte verstelbaar. Je kunt zo je werkbank op de meest ideale hoogte instellen en rugklachten worden op deze manier voorkomen. Ook losse ladenblokken, voetsteunen en werkbladen zijn verkrijgbaar bij Logistiekdirect. Stel de ideale werkbank samen!

Ben je op zoek naar een werkbank die verplaatsbaar is, ook dan ben je aan het juiste adres. Deze werkbanken creëren een mobiele werkplek. 

Lees minder
Werktafels
35 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
35 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.