Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Werktafels

Robuuste, stevige en stabiele werktafels en werkbanken voor in je magazijn of garage zijn online te verkrijgen. Er zijn werkbanken beschikbaar in verschillende soorten en maten. Afhankelijk van je wensen kies je in onze webshop de ideale werkbank. Denk goed na over wat je nodig hebt wanneer je aan het werk bent. Voor sommige mensen volstaat een simpele werkbank zonder opbergruimte, maar anderen hebben wellicht extra ruimte of opslag nodig. 

Lees verder

De ideale werkbank

De poten van onze werkbanken zijn in hoogte verstelbaar. Je kunt je werkbank zo op de meest ideale hoogte instellen en rugklachten worden op deze manier voorkomen. Ook losse ladenblokken, voetsteunen en werkbladen zijn verkrijgbaar bij Logistiekdirect. Stel de ideale werkbank samen!

Ben je op zoek naar een werkbank die verplaatsbaar is, ook dan ben je aan het juiste adres. Deze werkbanken creëren een mobiele werkplek. 

Lees minder
Werktafels
35 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
35 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.