Oogspoeling

Oogspoeling kopen?

Oogspoeling, zoals oogspoelflessen, oogdouches of een compleet oogspoelstation: allemaal eenvoudig online te bestellen. Lage prijzen, lange houdbaarheid en direct uit voorraad leverbaar. Wij leveren oogspoelflessen en oogspoelstations voor gebruik bij acculaadstations, in werkplaatsen en magazijnen. Oogspoeling is effectief voor het behandelen en uitspoelen van schadelijke en chemische stoffen die in het oog zijn beland. Naast de oogspoelflessen zijn ook andere EHBO en veiligheidsproducten in onze webshop verkrijgbaar.

Oogspoelflessen

Je vindt hier diverse oogspoelflessen. Deze zijn direct uit voorraad leverbaar. Bekijk ons assortiment en profiteer van scherpe prijzen.

TIP: ook na de spoeling met pH neutraal wordt tot aan de doktersbehandeling een voortzetting van de spoeling met Plum oogspoeloplossing geadviseerd.

Om ervoor te zorgen dat de oogdouche snel gevonden kan worden door iedereen die een oogdouche nodig heeft, adviseren we een pictogram waarmee de plaats van de oogdouche wordt aangeduid. Dit symbool wordt gebruikt in verschillende Europese landen, waardoor het door iedereen begrepen wordt.

Oogspoeling
4 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
4 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.