Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Stekkers

Stekkers en stekkerdozen zorgen voor de elektrische verbinding tussen auto en aanhangwagen. Auto's werden tot ongeveer tien jaar geleden voorzien van een 7-polige aansluiting terwijl de nieuwere modellen auto's voorzien zijn van een 13-polige aansluiting. Het verschil tussen deze twee aansluitingen is het achteruitrijlicht. Het achteruitrijlicht is verplicht als de aanhangwagen daarmee uitgerust is.

Stekkers en stekkerdozen

Wij bieden een compleet assortiment aan stekkers en stekkerdozen voor de aanhangwagen. In ons assortiment vind je onder andere 7-polige en 13-polige stekkers en dozen, metalen en kunststof stekkers en meerdere verschillende aansluitingen. Stekkers en stekkerdozen voor de aanhangwagen bestel je hier eenvoudig online.

Stekkers
21 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
21 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.