Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Veiligheidshesjes

Fluohesjes zorgen ervoor dat medewerkers in het verkeer en in het donker goed zichtbaar zijn. Wij beschikken over een ruim assortiment reflecterende kleding. Uiteraard voldoen deze veiligheidshesjes aan de gestelde richtlijnen en voorschriften.

Reflecterende kleding is verplicht wanneer medewerkers beroepsmatige werkzaamheden uitvoeren op of aan de openbare weg. Bovendien zorgt reflecterende kleding voor perfecte zichtbaarheid bij schemerlicht en in het donker. Daarnaast zorgt de reflecterende kleding voor extra zichtbaarheid tijdens slechte weersomstandigheden, zoals ijzel, regen, wind en storm.

Maak een keuze uit ons ruime assortiment fluorescerende kleding met kledingstukken die comfortabel te dragen zijn en waar hedendaags design wordt gecombineerd met hoge zichtbaarheid.

Veiligheidshesjes
12 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
12 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.