Intern transport

Hier vindt u een ruim assortiment aan interne transportmiddelen voor in uw magazijn. U kunt de magazijnwagens in diverse soorten en maten eenvoudig online bestellen met gegarandeerd de laagste prijs. Bekijk hieronder al onze interne transportmiddelen, van rolcontainers tot meubelhondjes.

Logistiekdirect.be is gespecialiseerd in interne transport- en opslagmiddelen. U kunt bij ons alle artikelen kopen om efficiënt te kunnen werken in het magazijn. Om in een magazijn veilig en gemakkelijk de artikelen op de juiste plaats te krijgen wordt er gebruik gemaakt van verschillende transportmiddelen. Wat het meest geschikt is hangt af van onderstaande factoren:

 • Hoe ziet het magazijn er uit?
 • Wat voor een artikelen gaat u verplaatsen?
 • Wie werken er in het magazijn?
 • Hoe vaak worden er artikelen verplaatst?
 • Wat zijn de specifieke voorkeuren?

Lees verder

Verschillende soorten magazijnwagens

Een belangrijk en veelzijdig transportmiddel in magazijnen is de steekwagen. Het simpele design zorgt ervoor dat u er gemakkelijk goederen op kunt plaatsen en ze efficiënt kunt verplaatsen naar de nieuwe plek.

Expeditiebedrijven, productiehallen en productie sectoren waar het belangrijk is om snel kleine producten te kunnen transporteren maken vaak gebruik van een zogenaamde platformwagen. Dit zijn magazijnwagens die voor heel veel dingen ingezet kunnen worden, zelfs voor orderpicken. Het speciale ontwerp van platformwagens geeft een hoge garantie dat zelfs zware en asymmetrische producten snel en efficiënt worden verplaatst. Inklapbare platformwagens worden veel gebruikt door servicemonteurs, verhuizers en bezorgdiensten, want deze kunnen gemakkelijk worden opgeborgen en meegenomen.

Een tafelwagen lijkt een beetje op een koffiekar of orderpickkar. De inzetbaarheid van dit transportmiddel is enorm breed. Ze kunnen bestaan uit meerdere etages en worden gebruikt voor het vervoer van materialen die bijvoorbeeld nodig zijn op de productielijn. Of voor het op de plaats krijgen van diverse accessoires of schoonmaakmiddelen. Voor roomservice in hotels worden dit soort karretjes ook gebruikt. Andere toepassingen van dit type wagen is het verzamelen van kleine orders of vieze vaat. De tafelwagens zijn voorzien van handige werkbladen en stille wielen. Dit maakt ze ideaal voor het gebruik op locaties waar stilte is gewenst tijdens de werkzaamheden, zoals in ziekenhuizen, klinieken of gangen van het hotel.

Transpalletten worden ook wel palletwagens of pompwagens genoemd. Dit transportmiddel wordt gebruikt voor het verplaatsen van goederen op pallets. De hefhoogte is maximaal 15 cm tot 20 cm. In bedrijven met magazijnen worden deze veel gebruikt naast heftrucks. Daarnaast worden ze gebruikt in distributiecentra en aan boord van vrachtwagens. In tegenstelling tot een heftruck kan een transpallet niet worden gebruikt om lasten op te stapelen. Hiervoor is de hefhoogte te laag en wordt en vaak gebruik gemaakt van een vorkheftruck of mechanische palletstapelaar. Om het nog makkelijker en ergonomischer te maken zijn er bij Logistiekdirect.be ook elektrische transpalletten verkrijgbaar. U bespaart kracht, het werk wordt lichter en de elektrische transpallet heeft een grote flexibiliteit in kleine ruimtes. 

Lees minder

Intern transport
 1. Transpalletten
  Transpalletten
  Browse Category
 2. Elektrische transpalletten
  Elektrische transpalletten
  Browse Category
 3. Meubelhondjes
  Meubelhondjes
  Browse Category
 4. Magazijnwagens
  Magazijnwagens
  Browse Category
 5. Steekwagens
  Steekwagens
  Browse Category
 6. Rolcontainers
  Rolcontainers
  Browse Category
 7. Veiligheidskooien
  Veiligheidskooien
  Browse Category
 8. Werkplaatskraan
  Werkplaatskraan
  Browse Category
 9. Kantelbakken
  Kantelbakken
  Browse Category
 10. Heftruck onderdelen
  Heftruck onderdelen
  Browse Category
 11. Omvormers
  Omvormers
  Browse Category
 12. Wielen
  Wielen
  Browse Category
 13. Rolkruk
  Rolkruk
  Browse Category

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

 • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
 • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.