Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Mistlampen

Mistlampen of mistachterlichten op een voertuig verbeteren je zichtbaarheid op de weg wanneer het mistig is. De mistlampen in ons assortiment zijn geschikt voor aan de achterzijde van je truck. Mistlampen bestaan uit 2 lampen die rood licht uitstralen. Naast zichtbaarheid voor andere voertuigen verbeteren de lampen ook het zicht van de bestuurder zelf. Mistlampen zijn niet verplicht, maar zeker wel nuttig. Mistlicht is toegestaan als door mist, sneeuw of regenval het zicht ernstig belemmerd is (minder dan 200 meter zicht). Hierbij mag tevens dimlicht of stadslicht ingeschakeld zijn en 's nachts (buiten de bebouwde kom) samen met groot licht.

Bekijk alle truck en trailer verlichting.

Mistlampen
13 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
13 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.