Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Mistlampen

Mistlampen of mistverlichting op een voertuig kunnen zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde van het voertuig worden aangebracht.

Mistlampen aan de voorkant bestaan uit twee lampen die wit of geel licht uitstralen. Naast zichtbaarheid voor andere voertuigen, verbeteren de lampen ook het zicht van de bestuurder zelf. Mistvoorlichten zijn niet verplicht, maar zeker wel nuttig. Mistvoorlicht is toegestaan als door mist, sneeuw of regenval het zicht ernstig belemmerd is (minder dan 200 meter zicht). Hierbij mag tevens dimlicht of stadslicht ingeschakeld zijn en 's nachts (buiten de bebouwde kom) samen met groot licht.

Onze Hella mistlichten komen uit dezelfde serie als de verstralers. Zo hebben wij de Hella Commet 550. De mistachterlichten hebben een breedtestraling of floodbeam, terwijl de verstralers een spotbeam hebben.


Mistlampen aan de achterzijde of mistachterlichten bestaan uit 2 lampen die rood licht uitstralen.

Mistlampen
5 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
5 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.