Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Magnetische labels

Magnetische labels, magneetband, magneetfolie of magneethoezen voor het labelen van metalen objecten als plateauwagens, rolcontainers, deuren en stellingen. De etiketten zijn gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen. Het voordeel van deze labels t.o.v. standaard labels is dat de magneten geen lijmresten achterlaten. Het aanbrengen van magneetband is eenvoudig. De band kan op maat geknipt worden met een schaar en is direct klaar voor gebruik en beschrijfbaar met een permanent marker.

Lees verder

Magneethoezen

Magneethoezen kunnen worden gebruikt om documenten bij te sluiten bij een zending van metaal. Ze kunnen worden geplaatst op rolcontainers of gitterboxen. Door de sterke magnetische ondergrond blijven de magneethoezen stevig zitten.

Lees minder
Magnetische labels
9 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
9 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.