Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Trailersteunen & assteunen

Sleutelen aan je truck, dat is bij mooi weer toch het beste wat er is? Met deze assteunen wordt sleutelen aan je vrachtwagen een pak gemakkelijker. Stevige assteunen houden zware voertuigen gemakkelijk omhoog waardoor je veilig aan het voertuig kan werken.

Trailersteun

Zorg altijd dat je voertuig als je de assteun gebruikt, altijd op een vlakke ondergrond staat en kijk zeker na dat het voertuig niet kan bewegen. Plaats dus wielkeggen en zet het voertuig altijd op de handrem. De last mag nooit de capaciteit van een assteun overschrijden. Vervolgens kan je het voertuig langzaam en geleidelijk laten zakken op de assteun. Bestel hier gemakkelijk en snel je trailersteun.

Trailersteunen & assteunen
13 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
13 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.