Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Spanbanden motor

Crossen op het circuit of rijden in een mooi berggebied, voor beide situaties is het noodzakelijk om een motor te vervoeren. Een motor vervoert u niet zomaar. Deze dient te worden vastgesjord om te voorkomen dat het tijdens het vervoeren omvalt of beschadigd raakt. Een motor spanband is speciaal ontwikkeld om een motor zo stevig mogelijk vast te zetten. Motoren vervoeren doet u op een aanhanger of in een bus. De spanbanden zijn eenvoudig vast te zetten en daardoor een makkelijk hulpmiddel om uw motor veilig te vervoeren naar een crosscircuit of een mooie vakantiebestemming. Onze spanbanden voor de motor leveren wij direct uit voorraad in verschillende uitvoeringen. 

Lees verder

Hoe werkt een motor spanband?

De spanbanden, speciaal voor de motor, zetten het voertuig goed vast. De stevige S-haken zijn gemakkelijk te bevestigen aan de laadvloer of aan een zijbeugel. Met behulp van de klemgesp en de aantreklus zorgt u ervoor dat de motor stevig te vervoeren is. Ons advies is om per motor 2 motor spanbanden te gebruiken. 

Voorkom schade aan banden, velgen en carrosserie met deze sterke motortransport spanbanden. Wilt u uw auto vervoeren, gebruik dan speciale spanbanden voor autotransport.

Bekijk alle spanbanden.

Lees minder
Spanbanden motor
4 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
4 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.