Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Verstralers

Verstralers voor vrachtwagens zijn een noodzakelijk kwaad voor het dagelijkse werk onderweg. Vrachtwagens worden veel ingezet tijdens de nachtelijke uren en in het donker. Op een slecht verlichte weg of bedrijfsterrein is een verstraler nodig om goed te kunnen zien en daarmee veilig te kunnen werken. Om jouw vrachtwagen toch die professionele en stoere uitstraling te geven, leveren wij een breed scala aan mooie Tralert- of Hella-verstralers.

Breedtestralers

Wij leveren voor elke toepassing de juiste verstraler of breedtestralers (rechthoekige verstraler). Wij leveren verstralers, breedstralers, LED, halogeen of Xenon, Hella 3000, 3003, Jumbo of Luminator. Kortom: een breed scala aan goedkope en professionele lampen.

Verstralers
18 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
18 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.