PET band

PET band is geschikt voor het omsnoeren van zwaardere producten en pallets en vervangt daarmee de staalband. PET-band is vervaardigd uit polyethyleentereftalaat (PET) waar ook de PET-flessen van gemaakt zijn en is veel lichter dan staalband. Het grootste voordeel is dat PET volledig recyclebaar is. Naast deze eigenschappen kenmerkt PET band zich door zijn rekherstellend vermogen. Bij uitzetting, krimpen of beweging van lading tijdens transport blijft de lading met PET-band onder spanning staan. Ideaal dus voor houtpakketten, koel-vrieslading (vochtige omstandigheden) of producten die geruime tijd in buitenopslag staan.

Lees verder

PET band wordt geleverd in de herkenbare groene kleur, heeft een glad of klein geruit profiel en is niet gevoelig voor UV straling en gaat niet roesten.

Hoe maak ik PET band vast?
PET-band wordt vastgemaakt door gebruik te maken van metalen sluitzegels of door een warmtelas te maken. Sluitzegels worden met een speciale zegeltang aangebracht. Een warmtelas kan met een semi-automatische vibrospanner worden aangebracht.

Kijk snel in ons assortiment aan PET band. Heb je meer vragen over deze manier van omsnoeren, dan helpen wij je graag verder.

Lees minder
35 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
35 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.