Categorieën
02-5887005

Klantenservice

PET-band

PET-band is geschikt voor het omsnoeren van zwaardere producten en pallets en vervangt daarmee de staalband. PET-band is vervaardigd uit polyethyleentereftalaat (PET) waar ook de PET-flessen van gemaakt zijn en is veel lichter dan staalband. Het grootste voordeel is dat PET volledig recycleerbaar is. Naast deze eigenschappen kenmerkt PET-band zich door zijn rekherstellend vermogen. Bij uitzetting, krimpen of beweging van lading tijdens transport blijft de lading met PET-band onder spanning staan. Ideaal dus voor houtpakketten, koel-vrieslading (vochtige omstandigheden) of producten die geruime tijd in buitenopslag staan.

Lees verder

PET-band wordt geleverd in de herkenbare groene kleur, heeft een glad of klein geruit profiel en is niet gevoelig voor UV-straling. Bovendien is ze volledig roestvrij.

Hoe maak ik PET-band vast?
PET-band wordt vastgemaakt met metalen sluitzegels of door een warmtelas te maken. Sluitzegels worden met een speciale zegeltang aangebracht. Een warmtelas kan met een semi-automatische vibrospanner worden aangebracht.

Kijk snel in ons assortiment aan PET-band. Heb je meer vragen over deze manier van omsnoeren? Wij helpen je graag verder.

Lees minder
34 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
34 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.