Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Verlofaanvragen

Met de Atlanta verlofaanvraagbonnen kunnen medewerkers schriftelijk verlof aanvragen. Verlofdagen zijn erg belangrijk voor de medewerkers. Ze dienen niet alleen om even los te komen van het werk, maar ook om vrijaf te krijgen voor bijvoorbeeld een doktersbezoek of een begrafenis van een dierbare. Medewerkers hebben elk jaar recht op vakantie-uren en vakantiegeld. Medewerkers hebben elk jaar recht op vakantie-uren en vakantiegeld. Voltijdse medewerkers krijgen minimum vier weken vakantie, maar de manier waarop dit berekend wordt, verschilt bij arbeiders en bedienden. Daarnaast zijn er nog extra verlofstelsels, zoals loopbaanonderbreking, tijdskrediet, omstandigheidsverlof (het 'klein verlet'), ouderschapsverlof, palliatief verlof, enz. en kunnen er extra verlofdagen bijkomen vanwege anciënniteit.

Lees verder

Verlof aanvragen

Met al die verlofstelsels en -systemen is het belangrijk dat er duidelijke afspraken bestaan over de manier waarop medewerkers verlof kunnen aanvragen, bij wie ze dat moeten doen, hoe de aanvraag moet worden ingeleverd en op welke manier het verlof wordt bevestigd. Als de aanvragen schriftelijk moeten gebeuren, zijn de verlofaanvraagbonnen van Atlanta hiervoor ideaal.

Voordeel van verlofaanvraagbonnen

Met verlofaanvraagbonnen zoals die van Atlanta wordt het verlof schriftelijk bevestigd en klopt de administratie. Als er dan toch een misverstand opduikt, kunnen de bonnen als bewijs dienen. Daarom is het belangrijk dat die bonnen netjes en overzichtelijk bewaard worden. Het is ook handig wanneer één persoon verantwoordelijk is voor de registratie van alle verlofaanvragen binnen het bedrijf.

Lees minder
1 item
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
1 item
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.