Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Vlakke zakken

Vlakke zakken van LDPE-plastic, ook wel polyzakken genoemd, leveren wij in verschillende maten. Voor het verpakken van losse goederen die meer bescherming tijdens opslag nodig hebben, zijn vlakke zakken zeer geschikt. Door de grote variatie in dikte en formaat bieden vlakke zakken vele mogelijkheden voor je inhoud. Vlakke zakken zijn vervaardigd uit LDPE en zijn verkrijgbaar in een transparante uitvoering. De zakken zijn aan de onderzijde geseald en hebben gelaste zijnaden. Het versluiten van vlakke zakken kan op verschillende manieren, met behulp van sealen, zakkensluiters, colsonbandjes, elastiek, plakband en meer.

Bekijk snel ons gamma polyzakken.

Vlakke zakken
19 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
19 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.