Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Security sealbags

Sealbags of veiligheidszakken zijn verzendenveloppen waarmee je goederen verzegeld kan bewaren of verzenden. Denk hierbij aan geld en waardepapieren, gevonden voorwerpen, mobiele telefoons, camera's, kleding en sieraden of monsterafnames. Elke zak is voorzien van een uniek nummer en een slimme verzegeling. Eenmaal gesloten kan de veiligheidsenvelop niet meer worden geopend zonder zichtbare sporen achter te laten. Dit noemen we ook wel indicatieve verzegeling en dat voorkomt fraude en/of diefstal. Elke verzegelingzak of sealbag heeft een controlestrook die apart kan worden bewaard ten behoeve van een sluitende procedure.

Lees verder

Altijd de juiste veiligheidsenvelop

Onze polyethyleen sealbags zijn verkrijgbaar in verschillende maten, van A3 formaat voor de grotere documenten tot A6 voor kleinere goederen. Vanwege de dikte van 50 of 60 μm kunnen de sealbags tegen een stootje en scheuren ze niet snel. Daardoor zijn ze dus ideaal voor het opbergen van bijvoorbeeld sieraden of elektronische apparatuur. De ondoorzichtige sealbags zijn ideaal voor het versturen van goederen waarvan de inhoud verborgen moet blijven. Met het unieke nummer op de verzendenvelop en de controlestrook kan je ook eenvoudig en veilig de administratie bijhouden.

Lees minder
Security sealbags
10 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
10 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.