Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Betalen

Logistiekdirect biedt vijf verschillende betaalmogelijkheden. Ben je gevestigd in Nederland? Bekijk in dat geval de betaalmogelijkheden voor Nederlandse klanten.

Betaalwijze Transactiekosten
Bancontact Gratis
Kredietkaart (VISA, Mastercard, Maestro, American Express)  Gratis
PayPal Gratis
Via overschrijving Gratis
Vooruitbetaling Gratis
 • Bancontact

  Bij betalen via Bancontact voer je een aantal gegevens van je kaart in op onze website. Via een uitstekende versleuteling en veiligheidsprocedure verloopt de betaling vervolgens vlekkeloos online.
 • Kredietkaart (VISA, Mastercard, Maestro of American Express)

  Betalen via kredietkaart is gemakkelijk én veilig. Je kredietkaartgegevens worden altijd beveiligd verstuurd.
 • PayPal

  Betalen met PayPal is gemakkelijk. Het grote voordeel is dat je geen bankkaart nodig hebt en er geen betaalgegevens bekend worden gemaakt.
 • Via overschrijving

  Betalen via overschrijving is alleen mogelijk voor klanten met een zakelijk account. Als je een geldig btw-nummer hebt, kun je in principe altijd kiezen voor betaling via overschrijving. Bij eeneerste aankoop dien je te betalen met Bancontact, kredietkaart, PayPal of vooruitbetaling. Vanaf je tweede aankoop kun je kiezen voor betaling via overschrijving.

  Rekeninginformatie:

  AFL Belgium BVBA
  IBAN:BE06363229083122
  BIC:BBRUBEBB
 • Vooruitbetaling

  Een vooruitbetaling is alleen mogelijk voor klanten met een zakelijk account. Als je via overschrijving wil betalen, moet je eerst een vooruitbetaling doen.
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

 • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
 • 30 dagen retourgarantie

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.