Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Onze visie

Onze visie helpt ons elke dag te doen wat we beloven. Het heeft ons de afgelopen jaren geholpen in de realisatie van een stabiele groei en het aan ons binden van grote en kleine bedrijven in de gehele Benelux. Zelfs als de uitdagingen groot worden, bijvoorbeeld door COVID-19, oorlogen of instabiele markten, biedt onze visie toekomst. Het helpt ons en daarmee al onze klanten vooruit.

Zorgeloos ondernemen

Door onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen, kunnen zij zich richten op hun eigen onderneming en klanten. Dat scheelt kopzorgen!

Bezoek op locatie
Onze productspecialisten kunnen in sommige omstandigheden kiezen voor een locatiebezoek, zodat ze een goed beeld hebben van de wensen en behoeften van onze klant.

Advies door specialisten
Onze medewerkers hebben ruime kennis van de logistiek en zijn gespecialiseerd in hun eigen productgroep. Zo kunnen we onze klanten altijd voorzien van een professioneel en duidelijk antwoord op vragen.

Juiste prijs-kwaliteitverhouding
Goedkoop is duurkoop, maar niemand betaalt graag teveel. Ondanks de grootte van ons assortiment werken we hard aan het behoud van de juiste prijs-kwaliteitverhouding van onze producten.

Optimaal bestelgemak
Onze klanten kunnen bij ons bestellen via de webshop, e-mail, telefoon en chat. We bieden betaling op rekening aan en voeren dagelijks verbeteringen door in onze online winkel. Zo zorgen we ervoor dat klanten bij ons probleemloos kunnen bestellen.

Dé totaalleverancier voor de logistiek

Je vindt bij ons het grootste assortiment logistieke gebruiks- en verbruiksartikelen. Daarmee bespaar je direct tijd en geld. Klinkt als een goede deal, toch?

perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.