Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Tachograafrollen

De tachograafrollen zijn geschikt om data uit een digitale tachograaf te kunnen printen. De tachograafrollen zijn gemaakt van thermisch papier en zijn 10 jaar leesbaar onder standaard opslagcondities. De rollen zijn bestand tegen hitte tot 70 graden Celsius, vochtigheid, vet, olie en licht.

Lees verder

HAUG tachograafrollen

De HAUG tachograafrollen zijn geschikt voor alle gangbare merken van de digitale tachografen. Bij Logistiekdirect.be kiest u voor tachograafrollen van het merk HAUG. U kunt kiezen uit thermisch papier of thermisch papier met coating. Thermisch papier wordt door middel van hitte geactiveerd en print op deze manier de gegevens uit. De rollen van papier met coating werken op dezelfde manier, maar heeft een grotere kleurkracht door de gesloten structuur. Hoe groter de kleurkracht, des te beter en scherper wordt de print weergegeven.

Heeft u een analoge tachograaf en wilt u tachograafschijven aanschaffen? Bekijk dan hier ons aanbod. 

Lees minder
Tachograafrollen
3 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
3 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.