Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Tachograafrollen

De tachograafrollen zijn geschikt om data uit een digitale tachograaf op te printen. De tachograafrollen zijn gemaakt van thermisch papier en zijn 10 jaar leesbaar onder standaard opslagcondities. De rollen zijn bestand tegen hitte tot 70 graden Celsius, vocht, vet, olie en licht.

Lees verder

HAUG tachograafrollen

De HAUG tachograafrollen zijn geschikt voor alle gangbare merken van de digitale tachografen. Bij ons kies je voor tachograafrollen van het merk HAUG. Je kunt kiezen tussen thermisch papier met of zonder coating. Thermisch papier wordt door middel van hitte geactiveerd. Op deze manier worden de gegevens uitgeprint. De rollen van papier met coating werken op dezelfde manier, maar ze hebben een grotere kleurkracht door de gesloten structuur. Hoe groter de kleurkracht, des te beter en scherper wordt de print weergegeven.

Wet- en regelgeving

Het is wettelijk verplicht om minimaal 3 tachograafrollen in de vrachtwagen te hebben. Zorg dat er daarom altijd voldoende rollen op voorraad zijn.

Heb je een analoge tachograaf en wil je tachograafschijven aanschaffen? Bekijk dan hier ons aanbod. 

Lees minder
Tachograafrollen
3 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
3 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.