Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Pendellampen

Breedteverlichting voor motorvoertuigen, aanhangwagens en opleggers koop je eenvoudig online. Bestel hier direct uit voorraad pendellampen, breedtelampen en breedteverlichting in 12V- en 24V-toepassing.

Breedteverlichting

Wij leveren pendellampen in led-uitvoering’ en gloeilampuitvoering. Bestel hier voordelig je breedteverlichting, die je eenvoudig zelf kunt monteren op je aanhangwagen of trailer. De pendellampen zijn uitermate veilig, omdat de breedte en lengte van je voertuig wordt gemarkeerd. Voor de chauffeur een enorm handig hulpmiddel bij het terugzetten van de vrachtwagen. Deze aanhangwagenverlichting is onmisbaar voor de professionele chauffeur.

Pendellampen
65 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
65 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.