Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Werkschoenen outlet

Werkschoenen of ook veiligheidsschoenen genoemd zijn er voor jouw arbeidsveiligheid. De werkschoenen beschermen je bijvoorbeeld tegen scherpe voorwerpen of vallende objecten. Werknemers die werken in de transport en logistiek, bouw of in de industrie krijgen dagelijks te maken met zware objecten. Veiligheidsschoenen zijn voor deze werknemers een must. 

In deze outlet vind je werkschoenen met dezelfde kwaliteit als die je van ons gewend bent, maar dan voor outlet prijzen. Het kan zijn dat we niet meer elke maat hebben. En bij de outlet geldt ook op is echt op. 

Lees verder

Garantie en retour

Onze werkschoenen zijn met de beste materialen geproduceerd en komen uit handen van echte vakmensen. Wij staan voor de kwaliteit van deze producten. Toch kan het gebeuren dat er sprake is van een productiefout of andere kwaliteitsissues. In dat geval springen we je te hulp! Bekijk hier onze garantie en retour voorwaarden. 

Lees minder
Werkschoenen outlet
23 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
23 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.