Plateauwagens

Plateauwagens hebben als hoofddoel het vervoeren van voorwerpen van de ene plek naar de andere plek. Zonder problemen kunt u zware goederen verplaatsen binnen uw bedrijf of zelfs thuis. Het makkelijk verplaatsen van dozen of meubels tijdens een verhuizing of het orderpicken in een magazijn, deze plateauwagens zijn een echte musthave. Tillen is niet meer nodig en u heeft uw spullen makkelijk en snel verplaatst. Bij Logistiekdirect.be hebben we een ruim assortiment plateauwagens. 

Lees verder

Draagvermogen en laadvlakte

Alle plateauwagens hebben een maximaal draagvermogen. Bij het kiezen van een plateauwagen is het belangrijk om vooraf te bedenken wat u gaat vervoeren. Het te dragen gewicht mag het maximale draagvermogen niet overschrijden. Bij Logistiekdirect.be zijn plateauwagens verkrijgbaar met een draagvermogen tot 600 kg. Ook belangrijk om alvorens vast te stellen is de grootte van de laadvlakte. 

Ook te verkrijgen in onze webshop zijn de inklapbare plateauwagens. Deze wagens zijn erg handig wanneer u ruimte wilt besparen. Wanneer u de wagen niet gebruikt, klapt u de leuning eenvoudig in.  

Lees minder37 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
37 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.