Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Prikklok

Wil je tijdsregistratiesystemen kopen? Wij leveren voor magazijn, werkplaats en kantoor handige stempelklokken, prikklokken of tijdklokken voor het registreren van tijd en datum. Een stempelklok wordt gebruikt om na te gaan hoe laat een werknemer binnen komt en hoe laat hij weer gaat. Op deze manier kan bij worden gehouden hoeveel uur iemand overwerkt en of hij/zij zich houdt aan de minimale rusttijden. Eenvoudige, goedkope maar zeer nauwkeurige stempelklokken voor urenregistratie en werkorderregistratie bestel je eenvoudig online bij ons. Ook vind je hier wekelijkse en maandelijkse klokkaarten. 

Werktijden bijhouden verplicht

In het arbeidsrecht is vastgelegd hoeveel uren een medewerker maximaal per dag en per week mag werken. Daarin wordt ook bepaald hoeveel uren medewerkers moeten rusten en hoeveel pauze ze krijgen. Afwijkingen in de vorm van arbeidsduurvermindering zijn doorgaans vastgelegd in een collectieve arbeidsovereenkomst (CAO). Het Europese Hof stelt organisaties daarom verplicht om de dagelijkse werktijden van de medewerkers bij te houden en vast te leggen. Iedereen binnen jouw onderneming heeft een eerlijk en duidelijk overzicht van de gewerkte uren. Een werknemer die zijn uren niet bijhoudt, kan ook gemaakte overuren niet bewijzen. De werkgever is wel verantwoordelijk voor de registratie van de werktijd.

Lees verder

Voordelen prikklok

  • Compleet overzicht van de gewerkte uren
  • Eenvoudig in gebruik
  • Makkelijke registratie van aan- en afwezigheid
  • Overal te gebruiken 

De toepassingen van een stempelklok

De klok wordt ingezet in bedrijven met een kleinere groep medewerkers. In het magazijn en op de werkplaats wordt de stempelklok ingezet om werktijden te registreren. Ook kunnen de stempelklokken gebruikt worden om CMR's en andere vrachtbrieven af te stempelen. In garagebedrijven zijn werktijden voor een reparatie eenvoudig vast te leggen met een stempelklok en in de postkamer kan de inkomende post worden ingeboekt. 

Lees minder
Prikklok
7 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
7 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.