Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Tweesprong ketting

Een tweesprong ketting bestaat uit twee hijskettingen die bevestigd zijn aan een topschalm. Aan de uiteindes van de kettingen zit nog een robuuste haak. Soms heeft de tweesprong ook een inkorthaak zodat je de kettingen in kan korten tot de gewenste lengte. De tweesprong kettingen zijn beschikbaar in verschillende diktes en tonnages en worden geleverd met certificaat.

Lees verder

De tweesprong kettingen zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Een tweesprong met gaffelklephaak is ideaal voor de standaard hijswerkzaamheden. Wil je er helemaal zeker van zijn dat de haak niet opent als er last aan hangt? Dan is een kettingleng met veiligheidshaak de beste optie. Deze is alleen onbelast te openen. Met inkorthaken kan je de ketting precies zo lang maken als je zelf wil.

Standaard of gestropt gebruik

Een tweesprong ketting kan op twee manieren gebruikt worden. De standaard optie is om de kettingen volledig gestrekt te gebruiken, waarbij een hoek van 0 tot 45° een factor van 1.4 voor de WLL heeft. Bij een hoek van 45-60° is dit een factor 1.0, oftewel de volledige werklast volgens het certificaat. Bij gestropt gebruik sla je de kettingen om een product heen, om hem daarna te hijsen. Hierbij wordt een factor van 1,12 bij 0-45° en 0.8 bij 45-60° gehanteerd voor de WLL.

Lees minder

Tweesprong ketting
17 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
17 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.