Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Kettingleng

Een kettingleng of voorloper is een enkele hijsketting met daaraan een topschalm, verbindingsschalm en haak. Soms heeft de ketting ook een inkorthaak zodat je de voorloper in kan korten. De kettinglengen zijn beschikbaar in verschillende diktes en tonnages en worden geleverd met certificaat.

Lees verder

De voorlopers zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Een kettingleng met gaffelklephaak is ideaal voor de standaard hijswerkzaamheden. Wil je er helemaal zeker van zijn dat de haak niet opent als er last aan hangt? Dan is een kettingleng met veiligheidshaak de beste optie. Deze is alleen onbelast te openen. Met inkorthaken kan je de ketting precies zo lang maken als je zelf wil.

Standaard of gestropt gebruik

Een kettingleng kan op twee manieren gebruikt worden. De standaard optie is om de ketting in een rechtstandige hijspositie te gebruiken. Hiermee kan deze de volledige werklast volgens het certificaat hijsen. Bij gestropt gebruik sla je de ketting om een product heen, om hem daarna te hijsen. Hierbij wordt een factor van 0.8 gehanteerd voor de WLL.

Lees minder

Kettingleng
16 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
16 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.