Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Steunpoten

Steunpoten worden veel gebruikt in de transportsector, met name in de vrachtwagen- en trailerindustrie. Ze zijn ideaal voor het ondersteunen en stabiliseren van opleggers tijdens het laden en lossen. Ook in de bouwsector worden de steunpoten ingezet om bouwvoertuigen en zware machines te ondersteunen. Om veilig te kunnen werken is het belangrijk dat je steunpoten in goede conditie zijn en optimaal werken. Is je steunpoot krom, is de slinger van de steunpoten afgebroken, is de voet krom gereden? Je vindt hier steunpoten en steunpootonderdelen.

Lees verder

Jost steunpoten

Jost staat bekend om zijn robuuste en duurzame steunpoten die bestand zijn tegen zware belastingen en verschillende weersomstandigheden. De steunpoten zijn eenvoudig te bedienen. Jost steunpoten zorgen voor een uitstekende stabilteit en voorkomen ongewenste bewegingen van het voertuig, zelfs op oneffen terrein. 

Valx steunpoten

Valx steunpoten bieden indrukwekkende draagkracht, wat hen geschikt maakt voor de meest veeleisende toepassingen. Ze zijn ontworpen met een focus op minimale onhoudsvereisten, waardoor ze kostenefficiënt zijn. 

Lees minder
34 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
34 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.