Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Viersprong ketting

Een viersprong ketting bestaat uit vier hijskettingen die bevestigd zijn aan een topschalm. Aan de uiteindes van de kettingen zit nog een robuuste haak. Soms heeft de viersprong ook een inkorthaak zodat je de kettingen in kan korten tot de gewenste lengte. De viersprong kettingen zijn beschikbaar in verschillende diktes en tonnages en worden geleverd met certificaat.

Lees verder

De viersprong kettingen zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Een viersprong met gaffelklephaak is ideaal voor de standaard hijswerkzaamheden. Wil je er helemaal zeker van zijn dat de haak niet opent als er last aan hangt? Dan is een kettingleng met veiligheidshaak de beste optie. Deze is alleen onbelast te openen. Met inkorthaken kan je de ketting precies zo lang maken als je zelf wil.

Werklast viersprong hijsketting

Een viersprong ketting kan alleen op de standaard manier gebruikt worden, namelijk volledig gestrekt. Hierbij heeft een hoek van 0 tot 45° een factor van 2.1 voor de WLL. Bij een hoek van 45-60° is dit een factor 1.5, oftewel anderhalf keer de werklast volgens het certificaat. 

Lees minder

Viersprong ketting
16 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
16 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.