Spanband op maat

Vraag binnen 1 minuut een gratis offerte aan

Naast standaard spanbanden leveren wij ook spanbanden op maat. Je bestelt eenvoudig de perfecte spanband, die volledig aan jouw wensen voldoet. Kies de kleur van de band, de lengte, de breedte en de soort haak. Daarnaast kun je jouw spanband ook laten bedrukken. Een mooie manier om je bedrijfsnaam of merk onder de aandacht te brengen en zichtbaar te maken. Bovendien is een bedrukte spanband minder gevoelig voor diefstal. 

Benieuwd naar welke mogelijkheden er allemaal zijn? Vraag via onderstaand formulier een gratis offerte aan bij één van onze specialisten. Er zal zo snel mogelijk contact met je worden opgenomen. Je kunt al vanaf één stuks een offerte opvragen. De prijs van een spanband op maat ligt hoger dan die van een standaard spanband, omdat deze speciaal voor jou wordt gemaakt. Hoe meer spanbanden je afneemt, hoe scherper de prijs kan zijn.

Wil je nóg sneller antwoord op jouw vragen en/of telefonisch je order plaatsen? Dat kan! Bel snel naar onze klantenservice, zodat we je vliegensvlug kunnen helpen.  

Velden met een * zijn verplicht.

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.