Bezems

Werken in een nette, opgeruimde ruimte is voor iedereen prettig. Met de juiste bezems is het schoonmaken én schoon houden van zowel grote als kleine ruimtes zeer gemakkelijk. Bezems met zachte haren zijn uitermate geschikt voor ruimtes met een glad oppervlak. Wanneer het om grover vuil gaat, zijn bezems met harde haren geschikt.

Tip: Zet de bezems nooit met de haren op de grond weg. Hierdoor kunnen de haren schuin gaan staan en verliest de bezem aan functionaliteit.

Lees verder

Stoffer en blik

Naast onze bezems leveren wij ook bijpassende bezemklemmen en stoffer en blik. De stoffer en blik is bij iedereen wel bekend. U veegt snel stof, kruimels, glas, etc. bij elkaar. Logistiekdirect.be biedt zowel stoffer en blik met korte handvaten, als met lange handvaten. Met deze laatste variant hoeft u niet te bukken om vuil op te vegen wat op de grond ligt. Met de bezemklem bergt u gemakkelijk het materiaal netjes op.

Lees minderBezems
 1. Bezem met steel
  Bezem met steel
  Browse Category
 2. Bezem zonder steel
  Bezem zonder steel
  Browse Category
 3. Bezemstelen
  Bezemstelen
  Browse Category
 4. Stoffer en blik
  Stoffer en blik
  Browse Category
 5. Bezemklemmen
  Bezemklemmen
  Browse Category

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

 • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
 • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.