Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Bezems

Werken in een nette, opgeruimde ruimte is voor iedereen prettig. Met de juiste borstels kun je grote en kleine ruimtes zeer gemakkelijk schoonmaken én proper houden. Borstels met zachte haren zijn uitermate geschikt voor ruimtes met een glad oppervlak. Wanneer het om grover vuil gaat, zijn bezems met harde haren geschikt.

Tip: zet de bezems nooit met de haren op de grond weg. Hierdoor gaan de haren schuin staan en verliest de bezem aan functionaliteit.

Lees verder

Stoffer en blik

Naast onze borstels leveren wij ook bijpassende bezemklemmen en stoffer en blik. De stoffer en blik is bij iedereen wel bekend. Je veegt snel stof, kruimels, glas, etc. bij elkaar. Wij bieden zowel stoffer en blik met korte handvaten als met lange handvaten. Met deze laatste variant hoeft u niet te bukken om vuil op te vegen dat op de grond ligt. Met de bezemklem bergt je het materiaal gemakkelijk netjes op.

Lees minderBezems
 1. Bezem met steel
  Bezem met steel
  Browse Category
 2. Bezem zonder steel
  Bezem zonder steel
  Browse Category
 3. Bezemstelen
  Bezemstelen
  Browse Category
 4. Stoffer en blik
  Stoffer en blik
  Browse Category
 5. Bezemklemmen
  Bezemklemmen
  Browse Category
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

 • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Vaste klanten bestellen via overschrijving
 • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.