Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Touw

Touw bestellen? Touw is verkrijgbaar in vele soorten, maten, uitvoeringen en geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Touw is een van de oudste toepassingen bij vastbinden en omsnoeren en geschikt voor verpakking, omsnoeren, zekeren en vastsjorren. Touw wordt gebruikt in de watersport, industriële scheepvaart, sport (touwspringen), inpakken, decoratie en reclame, huis en tuin en voor dieren.

In ons touwassortiment leveren wij een aantal soorten van pak- en bindtouw, waarbij sisal en vlaskoord de best verkochte touwsoorten zijn. Daarnaast worden in de verpakkingsindustrie ook veel PP- en polyestertouwen gebruikt.

Bestel hier sisaltouw direct online.

 

1 item
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
1 item
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.