Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Mobiele sanitair

Even vlug naar het toilet gaan: voor ons niet meer dan normaal. Maar voor veel chauffeurs kan dit onderweg een grote uitdaging zijn. Fatsoenlijke sanitaire voorzieningen zijn namelijk niet altijd in de buurt of bij de hand. Met ons mobiele sanitair is een plas- of douchepauze altijd binnen handbereik.

Lees verder

Opvouwbaar toilet

Je kunt het opvouwbare toilet overal mee naartoe nemen. Een handleiding bestuderen is niet nodig, want je zet het toilet binnen enkele seconden neer. De scharnierende wc-bril maakt het gemakkelijk om de zak te plaatsen en te verwisselen. 

Mobiele douche 

Je kunt de mobiele douche gemakkelijk aansluiten op een gasfles met drukregelaar. Het water kan 25 graden warmer worden dan de begintemperatuur. Een heerlijk warme douche! De geister heeft een capaciteit van maximaal 2,5 liter per minuut. 

Tent voor mobiele douche en toilet

De mobiele tent weert zowel regen als ongewenste blikken. Je kunt de tent ook als kleedcabine gebruiken of om uit het zicht een bezoek aan je mobiele toilet te brengen. Dankzij een hoogte van 2,4 meter kun je in ieder geval zonder problemen rechtop staan.

Lees minder
Mobiele sanitair
3 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
3 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.