Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Houtvezelpallets

Houtvezelpallets, inka-pallets of Presswood-pallets zijn licht, nestbaar, goedkoop en ideaal voor export. De houtvezelpallets zijn beschikbaar in verschillende afmetingen, waaronder 60x80, 80x120 en 100x120 cm. Doordat de pallets nestbaar zijn, neemt een stapel van bijvoorbeeld 50-60 pallets veel minder ruimte in dan kunststof of houten pallets.

Lees verder

Gewicht en ruimtebesparend

Een houtvezel pallet is tweemaal lichter dan een klassieke pallet, waardoor je bespaart op verzend- of transportkosten. Bovendien is een houtvezelpallet makkelijk hanteerbaar. Een niet-beladen houtvezelpallet is nestbaar, waardoor 50 tot 60 in elkaar gestapelde pallets slechts 2 meter hoog zijn. Dit kan voor een plaatswinst van 70% zorgen ten opzichte van gewone houten pallets.

Exportgeschikt

Houtvezelpallets zijn gefabriceerd conform de ISPM15-norm en hebben geen enkele bijkomende behandeling tegen schadelijke organismen nodig. Dit maakt het tot de ideale exportpallet. In combinatie met palletdozen zijn het veel gebruikte en sterke verpakkingseenheden.

Overal inzetbaar

De houtvezelpallets of inka-pallets zijn handig voor het verpakken van elektrotechnische onderdelen, papier, kleine machines, pompen en simpelweg palletboxen. Houtvezelpallets zijn veilig, want ze bevatten geen spijkers, splinters of scherpe hoeken. De houtvezels zijn bovendien isolerend en beschermen je goederen tegen opstijgend vocht en vuil.

> Bekijk alle pallets.

Keuzehulp

Er zijn heel veel verschillende soorten pallets. Hulp nodig bij het kiezen van de juiste pallet? Bekijk onze keuzehulp voor pallets.

Lees minder
Houtvezelpallets
11 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
11 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.