Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Inpaktafels

Als je elke dag veel producten moet verpakken, is een inpaktafel onmisbaar. De inpaktafels vind je in het magazijn. Een inpaktafel zorgt ervoor dat je op een ergonomische manier pakketten kunt inpakken. Wij leveren verschillende inpaktafels volgens het E3 concept: efficiënt, economisch en ergonomisch.

Lees verder

Ergonomisch

De verstelbare poten zorgen ervoor dat de inpaktafel op jouw lengte kan worden ingesteld. Op die manier wordt je rug minder belast. Zo kun je ergonomisch verantwoord werken. Als je vermoeidheid en blessures nog effectiever wil voorkomen, raden wij aan om een antivermoeidheidsmat te gebruiken. De matten versterken de doorbloeding, waardoor je minder snel last van rugklachten en pijnlijke spieren en gewrichten krijgt. Het comfort tijdens het werken wordt verhoogd. De productiviteit en de werknemerstevredenheid zullen toenemen. Ook biedt de mat bescherming tegen glij- en valpartijen, zodat er ook minder ongelukken gebeuren.

Inpaktafels volledig naar wens

De inpaktafels kunnen naar eigen wens worden samengesteld. Je kiest uit verschillende modulaire systemen uit ons assortiment. Kies bijvoorbeeld voor een extra doosniveau om kartonnen dozen binnen handbereik te hebben. Met accessoires zoals een labelprinterlade en een taperolhouder maak je je inpaktafel nog completer. Ook een computerniveau bied je de mogelijkheid om vanaf de inpaktafel alles te kunnen regelen.

De orders komen binnen via de computer en je print het label voor verzending. Ondertussen pak je een doos, leg je het product in de doos, vul je de doos eventueel met opvulmateriaal en plak je de doos dicht met verpakkingstape. Alles wat je nodig hebt, ligt binnen handbereik. Het verzenden van een pakket ging nog nooit zo snel en gemakkelijk!

Voordelen van een inpaktafel

  • alle middelen die je nodig hebt binnen handbereik;
  • loop-, draai-, en hefbewegingen geminimaliseerd;
  • allemaal op een zo klein mogelijke oppervlakte;
  • in- en uitbouwmogelijkheden voor toebehoren en/of verpakkingsmachines.

Bestel snel je ideale inpaktafel online. 

Lees minder
Inpaktafels
12 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
12 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.