Gebruikte pallets

Gebruikte houten pallets zijn vaak nog goed in te zetten in het logistieke proces. Door een houten pallet meerdere malen te gebruiken, is er minder hout nodig. Met gebruikte houten pallets ben je duurzaam bezig.
Bij gebruikte europallets is er een onderverdeling in verschillende kwaliteiten. Een A-keus is de beste kwaliteit. Deze is weinig gebruikt en heeft geen of slechts weinig gebruiksschade. Een A-keus is lichter van kleur dan een B-keus. Een B-keus gebruikte houten pallet kan voor sommige toepassingen prima gebruikt worden. Dit is anders voor een C-keus. Deze pallets worden meestal gebruikt om andere pallets mee te repareren.

Lees verder

Nieuw of Gebruikt?

Gebruikte pallets die in goede staat zijn, worden vaak hergebruikt. Zelfs de zogenaamde wegwerp pallets, kunnen nog gemakkelijk ingezet worden. Hiermee bespaar je op kosten en kostbare grondstoffen.

Bij Logistiekdirect, dé specialist in pallets, zijn alle soorten pallets leverbaar. Je hebt bij ons een ruime keuze uit nieuwe en gebruikte pallets.

Lees minder
19 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Staat de pallet die je zoekt er niet tussen?

    Vraag onze specialisten om een pallet op maat

19 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.