Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Gebruikte pallets

Houten pallets zijn na één keer gebruiken vaak nog in uitstekende staat en prima bruikbaar voor het logistieke proces. Europallets zijn onderdeel van een ruilsysteem en gaan dus meerdere keren rond maar ook wegwerppallets zijn, ondanks de naam, meerdere keren te gebruiken. Als je een houten pallet meerdere keren gebruikt, is er minder hout nodig. Pallets opnieuw gebruiken is dus een heel duurzame manier van werken.

Lees verder

Gebruikte Europallets

Bij gebruikte europallets is er een onderverdeling in verschillende kwaliteiten. Een A-keus is de beste kwaliteit, deze is weinig gebruikt en heeft weinig tot geen gebruiksschade. Een A-keus is lichter van kleur dan een B-keus. Een gebruikte houten pallet van B-keus kwaliteit kan voor sommige toepassingen prima gebruikt worden. Dan zijn er ook nog C-keus pallets, deze worden alleen gebruikt ter reparatie van andere pallets.

Lees minder
16 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
16 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.