Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Displaypallets

De displaypallet is een kleinere, duurzame pallet van een goede kwaliteit. Hij is een zeer bekende en veel voorkomende pallet en wordt gebruikt voor allerlei doeleinden en voor vele toepassingen, van transport tot statisch gebruik. Dit soort pallets wordt ook vaak gebruikt voor drukwerk. Een displaypallet kan verschillende afmetingen hebben. Zo zijn er uitvoeringen van 40 bij 60 cm en 60 bij 80 cm. Hoeveel de pallet maximaal kan dragen hangt af van de maat, soort en het gebruikte materiaal. Displaypallets worden vaak gebruikt om producten rechtstreeks in winkels te zetten. De pallet wordt dan in de schappen gezet.

Lees verder

De displaypallet is bijna altijd een eenmalige pallet. Het valt niet onder een keurmerk.

Voordeel van houten displaypallet

Een voordeel van een houten displaypallet is het gewicht. Dit soort pallets weegt relatief weinig en kan eenvoudig hersteld worden. Het hout kan behandeld zijn om verspreiding van schadelijke organismen zoals insecten te voorkomen. Daardoor is een houten displaypallet ook een zeer hygiënisch product. Met een hogedrukspuit kun je de pallet eenvoudig schoon spuiten. Naast houten uitvoeringen zijn er ook kunststof displaypallets.

Opzetranden en deksels

Je kunt van je displaypallet eenvoudig een stapelbare box maken met behulp van palletranden en pallet deksels. Op deze manier bescherm je je producten tegen stof en licht. Bovendien werkt het ook tegen diefstal, want je producten zitten veilig opgeborgen.

Maatwerk aanpassingen mogelijk

Behalve voor het vaste assortiment displaypallets kun je bij ons ook terecht voor maatwerk. Neem hiervoor contact op. Je kunt ook andere specificaties of afmetingen bestellen. Alle soorten pallets leverbaar.

Bekijk alle pallets

10 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
10 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.