Bevestigingsmaterialen

Met ons brede assortiment aan bevestigingsmaterialen zorg je ervoor dat je afdekmateriaal of andere ladingzekeringen goed vastgemaakt kunnen worden. Alleen een aanhangernet, afdekzeil of containernet is vaak niet voldoende om jouw producten veilig af te dekken. Met het juiste bevestigingsmateriaal zorg je ervoor dat je afdekmateriaal op de juiste manier bevestigd is en de producten die je afschermt zo goed mogelijk beschermd zijn.

Lees verder

Afdekmaterialen vastzetten

Voor het vastzetten van afdekzeilen, aanhangernetten en containernetten zijn spanrubbers of spanelastieken normaal gesproken de meest logische keuze. Spanrubbers zijn gemakkelijk vast te zetten aan de zeilogen van afdekmaterialen en op meerdere manieren vast te zetten. Je kan het rubber om een haak bevestigen of een spanrubber met haak vastzetten aan een zeiloog of ander bevestigingspunt. Voor spanelastieken geldt hetzelfde, hoewel deze vaak een spin-haak hebben. Hiermee haak je het afdekmateriaal gemakkelijk vast aan het bevestigingspunt.

Je kan ook kabelbinders gebruiken om je afdekmaterialen vast te zetten. Deze strips die ook wel bekend staan als tyrapstie wraps of colsonbandjes zijn ontzettend veelzijdig. Zo kan je gemakkelijk een product vastzetten maar je kan ze ook gebruiken voor het bundelen van kabels of andere dingen. Het nadeel ten opzichte van spanrubbers of elastieken is dat de meeste kabelbinders maar één keer gebruikt kunnen worden. Sla je dus iets op voor een langere periode, dan zou een kabelbinder de perfecte oplossing kunnen zijn.

Bevestigingspunten creëren

Om afdekmaterialen vast te zetten zijn er bevestigingspunten nodig. Zo zie je aan de zijkanten van een aanhangwagen vaak touwhaken of zeilogen. Hier kan je eenvoudig een spanrubber of elastiek aan bevestigen. Voor kabelbinders zijn er speciale zelfplakkende plakzadels die ervoor zorgen dat je tyraps gemakkelijk vast kan zetten. Wil je meer bevestigingspunten op jouw laadvloer? Dan zijn vloerringen, vloerankers of sjorogen de ideale oplossing. Met deze bevestigingsmaterialen kan je producten eenvoudig vastzetten met spanbanden of bijvoorbeeld spanrubbers met een s-haak.

Speciale wensen op het gebied van ladingzekering? Neem direct contact op met onze ladingzekering specialist.

Lees minder
Bevestigingsmaterialen
36 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
36 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.