Containernetten

Een Containernet of containerkleed zorgt ervoor dat de lading in een container afgedekt kan worden. Zowel bij transport als bij opslag is dit een goede manier om de lading af te dekken en te beschermen. De containernetten en -kleden zijn er in verschillende maten zodat ze altijd passend zijn voor de meeste containers. De breedte is standaard 350 cm, de lengte varieert van 500 tot 800 cm. Door de bevestigingsogen zijn de containernetten en kleden eenvoudig te bevestigen met bijvoorbeeld een spanelastiek met spinhaak.

Lees verder

Containernet van PE

Een containernet van PE is gemaakt voor het afdekken van containers. Deze netten zijn fijnmazig en hebben rondom aan de zijkanten bevestigingsogen om het net vast te kunnen zetten. Dit soort netten wordt ook voor andere toepassingen gebruikt zoals het afdekken van zwembaden in de winterperiode. Hiermee voorkom je dat er bladeren en andere rommel in het zwembad terecht kunnen komen. Wij hebben containernetten in twee kwaliteitsklassen, namelijk 200 gr/m² en 300 gr/m².

Containerkleed van PVC

PVC covers zijn containernetten die gebreid zijn van polyester en daarna een PVC coating hebben gekregen. Ook deze netten zijn fijnmazig en hebben bevestigingsogen voor het gemakkelijk vast zetten. Deze netten worden het meest gebruikt in de industrie- en transportsector maar soms ook om zwembaden of zandbakken mee af te dekken. De kleden zijn van een hoge kwaliteit en slijtvast, zodat ze ook bij zwaar gebruik lang meegaan.

Lees minder

Containernetten
16 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
16 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.