Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Prikklok

Op zoek naar een tijdsregistratiesysteem? Met een prikklok wordt geregistreerd hoe laat een werknemer binnenkomt en weer vertrekt. Op die manier wordt bijgehouden of en hoe lang iemand overwerkt en of die persoon zich aan de minimale rusttijden houdt. Je kunt bij ons eenvoudig online prikklokken, stempelklokken en tijdklokken bestellen voor het magazijn, de werkplaats en het kantoor, om tijd en datum te registreren. Je vindt hier ook wekelijkse en maandelijkse klokkaarten.

Werktijden bijhouden verplicht

In het arbeidsrecht is vastgelegd hoeveel uren een medewerker maximaal per dag en per week mag werken. Daarin wordt ook bepaald hoeveel uren medewerkers moeten rusten en hoeveel pauze ze krijgen. Afwijkingen in de vorm van arbeidsduurvermindering zijn doorgaans vastgelegd in een collectieve arbeidsovereenkomst (CAO). Het Europese Hof stelt organisaties daarom verplicht om de dagelijkse werktijden van de medewerkers bij te houden en vast te leggen. Iedereen binnen jouw onderneming heeft een eerlijk en duidelijk overzicht van de gewerkte uren. Een werknemer die zijn uren niet bijhoudt, kan ook gemaakte overuren niet bewijzen. De werkgever is wel verantwoordelijk voor de registratie van de werktijd.

Lees verder

Voordelen prikklok

  • Compleet overzicht van de gewerkte uren
  • Eenvoudig in gebruik
  • Makkelijke registratie van aan- en afwezigheid
  • Overal te gebruiken 

De toepassingen van een prikklok

De klok wordt ingezet in bedrijven met een kleinere groep medewerkers. In het magazijn en op de werkplaats wordt de prikklok ingezet om werktijden te registreren. Ook kunnen de prikklokken gebruikt worden om CMR's en andere vrachtbrieven af te stempelen. In garagebedrijven zijn werktijden voor een reparatie eenvoudig vast te leggen met een prikklok en in de postkamer kan de inkomende post worden ingeboekt. 

Lees minder
7 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
7 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.