Categorieën
02-5887005

Klantenservice

PE band

Polyester composietband is een van de meeste gebruiksvriendelijke en goedkoopste manieren om een lading snel en stevig om te snoeren. Het heeft een treksterkte die hoger is dan de reguliere polyesterband en is een uitstekend alternatief voor staalband. Direct uit voorraad leveren wij de meest verkochte soorten en maten composietband.

Composietband is verkrijgbaar in 2 soorten met hun eigen specifieke kenmerken:

  • WG-HM band, polyester composietband, verlijmd hotmelt
  • CC band, polyester composietband, gecoat

CC band is stroever dan de WG-HM band, geschikt bij kwetsbare lading en beter bestand tegen scherpe hoeken door de polymeer coating. Om uw materielen nog beter te beschermen, adviseren wij altijd gebruik te maken van de bijpassende hoekbeschermers. Binnen de composietband zijn er verschillende kwaliteiten. De 50 en 50/2 staat voor het aantal garens dat binnen de band gebruikt wordt. 50 heeft een weving van 3300 dtex en 50/2 een weving van 2200 dtex.

Beoordeel zelf welke composietband het beste bij u past. De rolkern is van belang bij de afroller die u gebruikt.

24 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
24 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.