Schuimprofielen

In ons ruime assortiment aan hoekbescherming leveren wij de bekende schuimprofielen van Nomapack. Deze schuimprofielen zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen en lengtes. De meest bekende en verkochte schuimprofielen zijn leverbaar als U-schuimprofiel, L-schuimprofiel en HU-schuimprofiel (hoek in U-vorm).

  • U-profiel: Past zich aan de dikte van het product aan en klemt zichzelf met zijn tulpvorm vast rond het te beschermen voorwerp. Ideaal voor de bescherming van deuren, spiegels, meubels, werkbladen en lijsten.
  • L-profiel: Schuimprofielen om op de lange zijde van bijvoorbeeld meubels te plaatsen om beschadigingen aan de hoeken tegen te gaan. Bevestig dit type profielen rondom alle hoeken of kanten van uw producten in hun doos of verpakking.
  • Hoek-profiel: in een hoekvorm, klemt zich rond de hoeken uw producten en beschermt ze tegen neerzetten.

Bent u op zoek naar andere formaten of modellen schuimprofielen voor de bescherming van uw kwetsbare producten, neem dan contact op met de schuimprofiel expert binnen ons verpakkingsteam.

Schuimprofielen zijn geschikt voor het beschermen van de kwetsbare delen van deuren, tafelbladen, spiegels, glas, geverfde of gecoate oppervlaktes en alle andere delen welke u met de grootste zorg en de minste kans op schade wilt vervoeren.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.