Gebleekt kraft

Wat is gebleekt kraft? Gebleekt kraftpapier is een papiersoort gemaakt uit het kraft-productieproces. In het kraftprocedé wordt naaldhout gebruikt, waarvan de snippers tot een cellulose worden verwerkt, waarvan kraftpapier wordt gemaakt. De papierpulp in het kraftprocedé is donker van kleur en normaal bruinpak of natron kraftpapier is dat ook. Wanneer deze papierpulp gebleekt wordt om lichter papier te verkrijgen noemen we het eindproduct gebleekt kraft. Gebleekt kraftpapier is dus uitermate geschikt als inpakpapier, patronenpapier of onderlegpapier. Gebleekt kraft heeft dezelfde eigenschappen als natronkraft (bruinkraft) maar is door zijn witheid extra geschikt als inpakpapier en daardoor zeer representatief. Het papier wordt veelal gebruikt in de foodsector zoals supermarkten, slagerijen en poeliers, maar kan ook ingezet worden in naaiateliers, wasserijen en elke andere toepassing.

Gebleekt kraftpapier wordt geleverd in dieverse rolbreedtes met een lengte van 625 meter. Kraftpapier dat gebleekt is heeft een gewicht van 40 g/m2 Wij leveren gebleekt kraftpapier direct uit voorraad.

1 item
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1 item
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.