12 volt

Veilig verkeer gaat over zien én gezien worden. Een goede airbag en goedwerkende autogordels zijn van cruciaal belang, maar goede verlichting is vaak een vergeten kindje. Meer dan 80% van de ongelukken op de weg gebeurt 's nachts, wat nogmaals benadrukt dat de juiste verlichting minstens zo belangrijk is. Bij Logistiekdirect.be vind je daarom allerlei soorten en maten autolampen, waarbij wij altijd garant staan voor een goede kwaliteit voor een scherpe prijs.

Philips 12 volt autolampen

De Philips lampen dieLogistiekdirect.be aanbiedt zijn van topkwaliteit en zorgen voor goed zicht én zichtbaarheid. Gloeilampen 12V voor in auto's en vrachtwagens. Halogeen steeklampen H1, H3, H4 of H7 van Philips, voor goed zicht en een lange levensduur.

Wens je advies over het kiezen van de juiste lamp? Neem gerust contact op met onze specialisten via telefoon, chat of e-mail.

42 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
42 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.